lila villám

A jó tartalom életet ment

Na jó, azért azt nem, de mindenképp megkönnyíti a dolgodat, ha több látogatóért, jobb Google helyezésért vagy eredményesebb organikus elérésekért indulsz csatába.

A tartalom a honlapod szíve. Manapság nem elég egy statikus oldal, amin fenn vannak a céged elérhetőségei és egy kép a telephelyedről, fontos, hogy folyamatosan hasznos információkkal szolgálj a látogatóidnak. Sőt, az információra már akkor is szükség van, amikor még látogatóid sincsenek.

A keresőrobotok folyamatosan pásztázzák a világhálót az új információkért, és nagyon szeretik az új tartalmakat. A hasznos tartalmak persze csak akkor érnek valamit, ha folyamatosak és rendszeresek, hiszen így a keresőrobotok is vissza-visszatérnek az oldaladra, és ha  úgy látják, hogy a témádban hasznos információk még rendszeresek is, egyre jobb helyezést érhetsz el a keresők oldalain.

A jobb helyezés pedig több látogatót jelent, a több látogató nagyobb forgalmat, és végül természetesen több bevételt is.

A rendszeres jó tartalom persze sok munkával jár, és ha nem vagy jártas a tollforgatásban, akkor meg kell bíznod valakit, aki megírja, megfogalmazza helyetted azt, amire a vevőid kíváncsiak.

Ha úgy érzed, hogy nincs írói vénád vagy fogalmad sincs, hogy mit olvasnának szívesen azok az emberek, akiknek el szeretnéd adni a portékádat, keress meg, hátha ki tudjuk találni együtt!